5 дневна екскурзия Южен Тайланд

5 дневна екскурзия Южен Тайланд
Продължителност: 5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Автобус

от 715 $
Програма

Южен Тайланд 5 дневна екскурзия

  1 ден: Бангкок- реката Куаи-  Хуа Хин  

Тръгване от Бангкок за Самут Сакон (Samut Sakorn едно от най-големите пристанища в Тайланд). Ще разгледате града, ще се разходите из местния пазар и ще продължите към Канчанабури (Khanchanaburi), където ще видите световно известните забележителности „Моста над река Куаи“ и гробище от Втората световна война (Bridge over the River Kwa and World War II Cemetery). Обяд край реката в местен ресторант след което ще продължите към Петчабури (Petchburi)- една от 76-те провинции на Тайланд, а едноимения град е известен с тайландските сладкиши. Привечер ще пристигнете в Ча-ам (Cha-am Beach) известен с 5 км. плаж, където ще се настаните в  Golden Beach Cha-am Hotel или подобен. Вечеря и нощувка в хотела.

2 ден: Хуа Хин- Прачуап-Районг

След закуска ще продължите с влак към Прачуап (Prachuab) граничещ с Мианмар (Бирма). Ще разгледате града и пагодата  на върха на хълм, след което ще обядвате в местен ресторант. Следобяд ще продължите към Районг (Rayong) –едно спокойно място за почивка, намиращо се в тайландския заливл. Там ще се настаните в Jansom Thara Hotel (с топла минерална вода). Вечеря и нощувка в хотела.

3 ден: Районг- Краби

Закуска в хотела. Ще посетите водопада Пуниабан (Punyaban Waterfall) естествен горещ извор и рибарското селище, след което ще се върнете в хотела за обяд. Следобяд ще продължите към провинция Краби (Krabi). Там ще вечеряте и нощувате в  Krabi La Playa Resort  или подобен .

4 ден: Краби- остров Пада- Краби

След закуска ще разгледате град Краби и с корабче ще отплавате за о-в Пада. Ще рагледате острова и ще имате свободно време за плаж. Връщане в хотела и обяд. Следобяд ще посетите Усан Хой (Usan Hoi), където ще видите вкаменени мидени черупки от  милиони години. Също така ще разгледате плажа Нопарат Тара (Noparat Thara Beach) разделен на 2 от преминаваща през него река. Вечеря и нощувка в хотела.

5 ден: Краби- Панг Нга- Пукет

Закуска. Тръгване от Краби с корабче за един от най-красивите заливи Панг Нга (Phang Nga Bay), като по пътя ще минете през много необитаеми острови и пещери. Ще посетите острова на Джеймс Бонд, където е сниман филма „Мъжът със златния пистолет“. Обяд на острова и отпътуване за Пукет.

 

 

 

2-3 човека

4-5 човека

6-7 човека

Доплащане за единична стая

Цена на човек в щ.д.

1085 щ.д.

875 щ.д.

715 щ.д.

163 щ.д.

Цената е на човек в двойна стая, включва:

·        4 нощувки със закуски, както са описани в програмата

·        5 обяда и 4 вечери

·        Всички турове и трансфери описани в програмата с придружител-екскурзовод на английски

Цената не включва:

·        Самолетен билет от/до България. Цената на самолетен билет се оферира при конкретно запитване с дати и брой пътуващи.

·        Има възможност за осигуряване на нощувки и допълнителни екскурзии в Бангкок и Пукет.