Почивка на Охридското езеро - 4 нощувки - собствен транспорт!

Почивка на Охридското езеро - 4 нощувки - собствен транспорт!
Маршрут: Охрид

Продължителност: 5 дни / 4 нощувки

Транспорт: Собствен транспорт

от 190 лв.
Програма
1 ден
Настаняване след 14:00 часа. Свободно време/ ползване на включените в пакета услуги. Нощувка.

2 ден
Закуска. Свободно време/ ползване на включените в пакета услуги. Нощувка.

3 ден
Закуска. Свободно време/ ползване на включените в пакета услуги. Нощувка.

4 ден
Закуска. Свободно време/ ползване на включените в пакета услуги. Нощувка.

5 ден
Закуска. Свободно време/ ползване на включените в пакета услуги. Освобождаване на стаите до 12:00 часа.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
 • 4 нощувки с изхранване по определения пансион в избрания хотел/студио; туристическа такса; хотелска застраховка; ДДС.
 • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 5000 EUR на застрахователна компания "Армеец";

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
 • Всички останали неспоменати допълнителни услуги.

ДОПЛАЩАНЕ:
 • За лица над 69 г. автоматично се добавя доплащане за завишена застрахователна премия - 0 BGN

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
 • Часово време: България 12 ч.; Македония 11 ч.
 • Валутен курс: 1 евро = 61,7 македонски денара
 • Хотел "Турист" *** е разположен на брега на Охридското езеро, в подножието на планината Галичица, на 8 км от Охрид. Предлага 78 стаи с телевизор, телефон, хладилник, баня с душ, балкон. Гостите на хотела ползват ресторанта и услугите на хотел "Метропол" ****.
 • Хотел "Силекс" **** е разположен на брега на Охридското езеро, в подножието на планината Галичица, на 4 км от Охрид. Предлага 92 стаи с телевизор, телефон, мини бар, климатик, интернет достъп, балкон, както и ресторант, лятна тераса, аперитив бар, басейн на открито, фитнес, сауна, салон за масаж, асансьор.
 • Хотел "Белвю" **** е разположен на брега на Охридското езеро, в подножието на планината Галичица, на 8 км от Охрид. Предлага 170 стаи с телевизор, телефон, радио, мини бар, климатик, балкон, рум сервиз, както и ресторант, лятна тераса, аперитив бар, бар галерия, басейни, билярд център, нощен клуб, асансьор.
 • Хотел "Инекс Горица" ***** е разположен в една от най-красивите местности по крайбрежието на Охридското езеро, само на 2 км от центъра на Охрид. Околностите му комбинират спокойствието на плаж, ограден от стръмни скали, с прекрасна гледка към цялото крайбрежие и града. Разполага със 117 стаи, 6 апартамента, 2 residence апартамента, 2 семинарни зали (за до 50 участници) и една конгресна (за до 300 участници), бар, сауна и салон за масаж, спортни игрища. Тези съоръжения осигуряват възможности за организацията на разнообразни церемонии, семинари, спортни мероприятия и тренировки, както и за незабравими тържества.
 • Студио "Римари" се намира в южната част на Охрид, на десет минути пешеходно разстояние от Градската чаршия. Всяко студио предлага телевизор с кабелна телевизия, баня с душ, кърпи, санитарни принадлежности. Студиото не разполага с кухненски бокс.
 • Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването.
 • Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт или лична карта минимум 6 месеца след датата на влизане в страната.

Туроператорът е сключил застрахователен договор „Отговорност на туроператора“, № 03700100000714/3.7.2016 г. със застрахователно дружество „ЗД Евроинс“ АД
 
Хотели по програмата
Inex Gorica
Виж повече
Tourist
Виж повече
Metropol-Bellevue
Виж повече
Sileks
Виж повече