Безплатен круиз плюс 3700 щ.д. бонус

 Безплатен круиз плюс 3700 щ.д. бонус

 Royal Caribbean търси да наеме някой, който има възможност да прекара три седмици на борда на круизен  кораб по новата си програма за  „стажант на кораб“.  Ще бъде избран един щастлив човек, който в продължение на три седмици това лято да документира пътуването си за Instagram. Единствената необходима квалификации е да има обширни познания за социалните мрежи и рекламирането в тях, да има способността да хваща и застема уникални снимки  и да притежава смарт телефон.

Стажантът ще се качи на  три различни круизни кораби и ще посети Ню Йорк, Карибите, Азия и Средиземноморието. Royal Caribbean ще поеме цялото пътуване, настаняване и дневни разходи за стажанта, като в допълнение ще заплати 3700 щ.д. парична награда.

Компанията бърза да отбележи, че униформа не е включена за тази позиция. Очаква се стажанта да носи собствени бански и джапанки.

 Всеки на възраст над 21г. може да кандидатства за стажант на кораб. За да кандидатствате, е необходимо да изпратите снимки или видео от Instagram ваканция на @RoyalCaribbeanUK и #ExtraordinaryExplorer. Изпратените материали ще бъдат оценявани от комисия от туристически специалисти. Краен срок за участие е 31.01.17г.