Подаръчен ваучер

Ваучер за Подарък

„Ваучер –подарък” Ви дава възможност да подарите на свой близък или любим човек всяка една услуга, която нашата агенция предлага или определена парична сума, която да бъде използвана от притежателя на този ваучер. Понякога е много трудно да преценим какъв подарък да направим и да ли той ще бъде харесан или полезен, така че този ваучер със сигурност ще бъде една много приятна и полезна изненада за всякакъв повод: сватба, рожден ден, имен ден, годишнина, Свети Валентин, 8ми март, Коледа, Нова година, абитурентски или абсолвенски бал, важно събитие или .....дори без повод.

 

Общи условия за ползване на Ваучер за подарък: 
- Ваучерът за подарък няма минимална и максимална стойност. Вие определяте сумата, която можете да си позволите и искате да платите, съобразно Вашия бюджет.
- С Ваучера за подарък могат да се закупят всички продукти и услуги,
които предлага "Мираж Травел" ЕООД , до размера на неговата парична стойност.
- Издаваните ваучери могат да бъдат използвани за закупуване на туристически услуги и пакети.
- Ваучерът за подарък не може да се осребрява. 
- Ваучерът за подарък не подлежи на връщане и преиздаване. 
- Ваучер с нарушена цялост е недействителен.
- Ваучерът може да бъде преотстъпван на трето лице. Същият притежава белезите на ценна книга на приносител.
- Ваучерът за подарък е валиден за период до 1 година от датата на закупуването му. След изтичане срока, изписан върху Ваучера, той става невалиден и притежателят му не може да предявява каквито и да е претенции към "Мираж Травел" ЕООД.
- Ваучерът за подарък може да бъде закупен в офиса на агенцията и може да бъде заплатен по банков път или в брой.
- Закупуването на продукти се извършва от приносителя, при предоставяне на оригинален Ваучер в офиса на агенцията. 
- Агенцията си запазва правото да поиска от приносителя на ваучера и платежен документ за него.
- Вслучай, че стойността на Ваучера е по-ниска от стойността на избрания продукт, разликата до пълния размер е за сметка на приносителя.
- В случай, че стойността на Ваучера е по-висока от стойността на избрания продукт, приносителят може да закупи допълнителен продукт със стойността на остатъка по ваучера. В случай, че не желае да се възползва от това предложение, разликата не се възстановява.
- "Мираж Травел" ЕООД не носи отговорност за изгубени Ваучери.
- Необходима е предварителна заявка за избраното пътуване. 

Ако желаете да поръчате подаръчен ваучер от нас, може да се обадите на посочените в "контакти" телефони, да дойдете на място в офиса или да ни изпратите заявка по e-mail: https://www.miragetravel.bg/contacts#consent/checkboxes